Bo i Nordbro

Nordbro er lige her, hvor Nørrebro begynder og ender. Her er puls og pauser. Udsigt og indblik. Det er her, vi bygger bro.

Nordbro er for dig, der vælger fællesskabet. Også med folk, der ikke er som dig. Fordi du er nysgerrig, åben og gerne vil bo på et pulserende Nørrebro, hvor du er tæt på hele verden.

OPLEV DEN FANTASTISKE UDSIGT FRA TOPPEN AF NORDBRO-TÅRNET: Nu er tårnets platform på 29. etage åbent for offentligheden lørdage kl. 11 - 14. Mød op på Borgmestervangen 31. Der kan forekomme ventetid. Besøget koster 25 kr. og betales med MobilePay ved ankomst.

 

 

FÆLLESSKAB OG FORSKELLIGHED

I Nordbro finder du lejligheder til alle tider i livet

De seks punkthuse
1-værelses studielejligheder med eget bad, tekøkken og hyggelige fælleskøkkener. Kun for studerende.

Tårnet 1.-8. etage
1-2 værelses studielejligheder+ med eget køkken og bad. Også kun for studerende.

Tårnet 10.-28. etage
2-4 værelses lejligheder for alle - både bofællesskaber og familier – der vil have enestående udsigt. For studerende og andre.

Nørrebro går lige i hjertet

Nordbro er en direkte oversættelse af Nørrebro, og navnet hylder dermed en levende, farverig bydel, der altid inspirerer resten af København med sit udsyn, mod og åbenhed. 

Det er her, du har hele verden lige uden for din dør.

Nyd den private taghave med fælleshus og bar

Nordbro består af seks punkthuse på op til fem etager samt et smukt, karakterfuldt tårn med 29 etagers boliger. 

De forskellige huse bindes sammen af en grøn og hyggelig taghave for Nordbros beboere, hvor der er adgang til fælleshuset og baren Brobar.

 

Nørrebro vokser i højden, fordi det er bæredygtigt

Med sine 29 etager rummer Nordbrotårnet et imponerende antal boligkvadratmeter på et forholdsvis lille grundareal.

Ved at bygge i højden skaber vi en mere bæredygtig fortætning af byen i takt med, at vi bliver flere og flere københavnere.

GENNEMTÆNKT OG IMPONERENDE ARKITEKTUR

En af Københavns højeste udsigtsposter

Nordbros tårn er ca. 100 meter højt. Den 29. etage er et helt nyt byrum med en ganske enestående udsigt over København.

Udsigtsposten er offentligt tilgængelig – til glæde for alle københavnere og besøgende.

Nordbros tårn er tegnet af Arkitema Architects

Den oprindelige grundtanke var, at Nordbro skulle være med til at nyskabe og udvikle bydelen. 

Tårnet er et nyt varemærke for bydelen. Det er vigtigt for os, at Nordbro inviterer omverdenen ind, så det ikke er en lukket enklave, men rent faktisk giver noget tilbage til Nørrebro” – Dorthe Keis, partner i Arkitema Architects.

Nordbro er for alle, der elsker Nørrebro

Fællesskab og forskellighed er en central del af Nordbro, og ved at give plads til studerende og andre, der er alle mulige steder i livet, vidner Nordbro om denne grundidé.

Her kan du bo og trives – om så du er studerende, kræver plads til familien, vil dele hverdagen med et bofællesskab eller noget helt fjerde. Det er grundlaget for det gode naboskab i Nordbro.

Vil du bo i Nordbrotårnet?

I det karakterfulde tårn er der flotte, lyse lejligheder med enestående udsigt over København. Her kan du bo med familien, alene, i et bofællesskab eller måske samle flere generationer. Før du beslutter dig, så book en fremvisning – vi viser dig gerne prøvelejligheder i tårnets top (10.-28. etage).

VIL DU VÆRE BLANDT DE FØRSTE, DER KALDER TÅRNET DIT HJEM?

Det er nu, du kan leje dit næste hjem i Nordbros karakterfulde tårn.

Tilmeld dig fremvisning her. Husk at tage din bekræftelse på tilmelding med til fremvisningen.

Er du interesseret i studielejlighederne i tårnet, så skal du i stedet ansøge på siden om studielejligheder.

Book fremvisning


VISION

Nordbro er mere end lejligheder. Det er en helhedsvision med respekt for det omkringliggende kvarter på Nørrebro og for byen.

Nordbro er en bæredygtig helhedsvision

Bæredygtig byudvikling

Frem mod 2025 bliver vi 100.000 flere københavnere.

Nordbros mange lejligheder bidrager til en bæredygtig fortætning af byen, fordi boligerne ligger klos op ad et trafikalt knudepunkt med gode muligheder for at benytte den kollektive trafik.

 

Alle får adgang til udsigt over byen

En del af Københavns egenart er slanke tårne og spir, og Nordbros tårn er en ny tilføjelse til denne karakteristiske skyline.

På 29. etage finder du en af Københavns højeste udsigtsplatformer med offentlig adgang. Det er en grundlæggende del af visionen for Nordbro, så alle har glæde af at her er højt til himlen og horisont til alle sider. Platformen er nu åben for offentligheden. 

Nordbro løfter ydre Nørrebro

Ydre Nørrebro er midt i en positiv udvikling. Nordbros moderne lejligheder og fokus på fællesskab bidrager til en blandet beboersammensætning i kvarteret.

Samtidig skaber vi en tæt og vigtig forbindelse til Mjølnerparken og mere liv i Mimersparken. Mere byliv og mere butiksliv giver mere tryghed på ydre Nørrebro.

Bæredygtigt afkast

Når Danica Pension investerer i studie- og tårnlejligheder, så er det for at sikre vores kunder et godt og sikkert afkast.

Samtidig er investeringen i Nordbro økonomisk og socialt bæredygtig.

 

Flere studerende får et godt sted at bo

København mangler boliger til unge under uddannelse, og presset stiger, når der i de næste år kommer endnu flere studerende til København.

Nordbro tilbyder kvalitetsboliger til både studerende i de seks punkthuse samt i tårnets første otte etager.

Tæt på

Nordbro er tæt på skoler, restauranter og meget mere.