INFORMATION OM CORONA

På grund af den aktuelle situation tilbyder vi personlige fremvisninger og vi tager naturligvis de nødvendige forholdsregler.

Kontakt os endelig for fremvisning – hvor vi passer på hinanden og følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger.

STUDIELEJLIGHEDER

Til dig der vil fællesskabet…

Afspil filmen

luk

Afspil filmen

Studielejligheder på Nørrebro

Et hjem er mere end vægge og en seng. I Nordbro er dit hjem fællesskab, nysgerrighed og udsyn. Hvis du vil. Udvid din verden, tag del i naboskabet – og bliv klogere på dig selv og andre.

VÆR MED TIL AT SKABE ET STÆRKT FÆLLESSKAB

Nordbro er til dig, der vil leve dit eget liv – og være med i fællesskabet

Nordbro er det bedste fra to verdener:

Her kan du bo for dig selv, så du kan studere uforstyrret. Samtidig har du fællesskabet lige uden for døren i taghaven, fælleskøkkener og baren Brobar.

Nordbro er til dig, der vil skabe og lære

Nordbro er det sted, du vælger, fordi du gerne vil lære. Du vil lære dig selv at kende, men du vil også være med til at skabe idéer og relationer med mennesker fra hele verden.

Her kan du møde ligesindede, men fra andre studieretninger end lige din egen.

Nordbro er til dig, der vil bygge broer

Nordbro er til dig, der tror på social bæredygtighed og samhørighed.

Det er til dig, der vil være med til at gøre Nordbro til en åben og deltagende del af kvarteret – for beboerne i Mjølnerparken og brugerne af Mimersparken er også en vigtig del af nabofællesskabet.

ANSØG OM EN STUDIELEJLIGHED

  • Priser fra kr. 5.476 om måneden (+ forbrug)
  • Mulighed for boligstøtte

For at komme i betragtning til en af studielejlighederne i Nordbro, skal du blot følge linket "Ansøg her" nedenfor og skrive dig op.

Du kan muligvis få fortrinsret, hvis du eller dine forældre er kunde hos Danica Pension. I forbindelse med ansøgningen kan du notere, om det er tilfældet. 

 

STUDIELEJLIGHEDER

Studielejlighederne i Nordbro befinder sig i de seks punkthuse. Resten af Nordbros lejligheder ligger i tårnet og er for alle, både studerende og andre, der har lyst til at blive en del af fællesskabet.

LIDT AF DET PRAKTISKE

Hvem bor hvor i Nordbro?

De seks punkthuse
1-værelses studielejligheder med eget bad, tekøkken og hyggelige fælleskøkkener. Kun for studerende.

Tårnet 1. - 8. etage
Store 1-værelses lejligheder med soveafsnit og 2-værelses lejligheder. Eget køkken og bad. Oplagt for singlen og for par.

Tårnet 10. - 28. etage
2-4 værelses lejligheder for alle; studerende eller flere generationer i bofællesskab og familier.

Se plantegninger for tårnet her.

LIDT AF DET PRAKTISKE

Hvad er der med i en studielejlighed?

I punkthusene finder du primært 1-værelses studielejligheder på 1. - 5. sal. Lejlighederne har tekøkken med vask og emhætte, depotrum og enten altan eller fransk altan. Her deler du fælleskøkken med naboerne.

I tårnet på 1. - 8. etage finder du 1-2 værelses lejligheder med eget køkken og bad. Boligerne er ikke kun for studerende, men de er oplagt til dig, der fx vil bo sammen med din kæreste – eller bare vil have ekstra plads til dig selv. De er perfekte for unge, der fx er lærlinge med lidt ekstra på lommen eller for andre, der vil bo moderne midt i en levende bydel.

LIDT AF DET PRAKTISKE

Det skal der til, for at du kan bo som studerende

Du kan bo i punkthusene, hvis du…

  • er SU-berettiget, lærling eller elev
  • har mere end 1 år tilbage af din uddannelse
  • ikke er fyldt 35 år på opskrivningstidspunktet

Du har mulighed for boligstøtte.

LIDT AF DET PRAKTISKE

Forskellige boliger til forskellige behov

Lejlighederne i Nordbro er tilpasset forskellige behov. Her er plads til den enlige studerende, forskerpar, ph.d.-studerende eller en nybagt familie.

Vil du gerne bo sammen med dine bedste venner? De store lejligheder i tårnet er delevenlige og egner sig til bofællesskaber med fx to-tre studerende.

LIDT AF DET PRAKTISKE

Er dine forældre kunder i Danica Pension?

Der er fortrinsret for kunder i Danica Pension til halvdelen af lejlighederne – enten kan lejer selv være kunde eller lejers forældre kan være kunde.

For at have fortrinsret til en bolig skal der være et kundeforhold med Danica Pension på minimum 25.000 kr. i årlig præmie til opsparing. Til verifikation af kundeforholdet udveksler UBSBOLIG A/S og Danica Pension løbende oplysninger.

TÆT PÅ

Nordbro er tæt på alle store uddannelsessteder (og barer og andet sjov) i København.